Pools Pretpark Commercial

Featured Video Play Icon

In 2014 moet er nabij Warschau, de hoofdstad van Polen, een pretpark verschijnen dat de status, allure en grandeur van Disneyland Parijs moet krijgen. Het moet het tweede grote entertainment resort worden van Europa. Voor dit spannende project, dat onder andere door Jora Vision word ontwikkeld, heb ik een promo/commercial gemaakt.

De commercial belicht drie verschillende gebieden in het park; het themapark met spannende en avontuurlijke attracties, het waterparadijs waar je een hele dag kan vertoeven en het entertainment gebied met restaurants, shows en hotels. Omdat het park nog niet bestaat heb ik veel gebruik gemaakt van juist het tonen van de emoties in de gezichten van de bezoekers. Het plezier dat iedereen heeft moest van de film afstralen. Dit allemaal onder begeleiding van opzwepende muziek en gave graphics. De opdracht was om een spectaculaire pretpark-commercial te maken van rond de twee minuten.

Nadat het script rond was heb ik als eerste een moving storyboard gemaakt. Dit was bedoeld om aan iedereen die mee werkte aan de film duidelijk te maken wat exact het gevoel van de commercial moest worden.
Met het storyboard is componist John Dirne, bekend van vele top 40 hits, aan de slag gegaan en heeft een geweldig nummer gemaakt.

Samen met een aantal cameramensen heb ik in verschillende pretparken en entertainment complexen erg mooi materiaal voor de film geschoten. Dit kon natuurlijk niet zonder een top crew, de 30 fantastische figuranten en 4 geweldige acteurs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.